BİAS News

Follow us

We Arranged the Seminar of Computer Aided Engineering Applications!

News

We Arranged the Seminar of Computer Aided Engineering Applications!

Geleceğin Mühendislerini Destekliyoruz!

BİAS Mühendislik olarak, 20 Ekim 2022 Perşembe günü Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Savaş Ayberk Konferans Salonu’nda BİAS Mühendislik CAE Satış Müdürü Gökhan Kadir Özboduç, Kıdemli Satış Mühendisi Sercan Yıldırım, Uzman Lisanslama ve Eğitim Yöneticisi Özüm Çelik Altınçekiç, İşe Alım Uzmanı Elif Urun, Pazarlama Müdürü Neslihan Demircioğlu, Mühendislik Fakültesi Dekanı İlhan Tekin Öztürk ve Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin katılımı ile “Bilgisayar Destekli Mühendislik Uygulamaları” konulu semineri gerçekleştirmiş olmaktan memnuniyet duyuyoruz.

Hexagon CAE yazılımlarına dair detaylı bilgilerin, bu yazılımların sahip olduğu teknolojilerin kazandırdığı faydaların ve Türkiye’deki örnek uygulamaların anlatıldığı, sunum sonrasında soru-cevap ve değerlendirmelerin yapıldığı seminerde; üniversite öğrencilerinin BİAS Mühendislik firmasında staj başvuru koşulları, staj sonrası iş ve kariyer fırsatları ile ilgili süreçler hakkında da bilgilendirmelerde bulunuldu.

100’ün üzerinde katılımın sağlandığı bu seminerde göstermiş oldukları misafirperverlik için başta Mühendislik Fakültesi Dekanı İlhan Tekin Öztürk olmak üzere Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerine teşekkürlerimizi sunarız.