BİAS Haberleri

Bizi Takip Edin!

Haberler

IDEF’23 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı’na Katılıyoruz!

IDEF 2023 Fuarı bu sene de savunma sanayi sektöründeki önde gelen isimleri bir araya getiren, bilgi paylaşımını teşvik eden ve sektörün geleceğine yön veren bir platform olarak kapılarını tüm ilgililere açacak. BİAS Mühendislik olarak, ürünlerimizin etkileyici özelliklerini yakından görmeye ve yenilikçi çözümlerimizi keşfetmeye hepinizi 800C numaralı standımıza davet ediyoruz.


BİAS Mühendislik olarak, dünyanın önde gelen savunma sanayi etkinliklerinden biri olan IDEF 2023 Fuarı’na katılıyoruz. 16. Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı, 25-28 Temmuz tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ve sektördeki en son teknolojileri bir araya getirecek.


Yoğun ARGE Çalışmalarımız sonucunda ileri mühendislik bilgi ve tecrübemizi gerçekleştirdiğimiz ve ilk kez göreceğiniz Yeni Özgün Ürünlerimiz ile İDEF 2023’de yerimizi aldık. Tamamen Yerli ve Milli Mühendislik ile gereksinimden test ve doğrulamaya kadar kendi kabiliyetlerimizi ile tasarım, analiz, üretim ve test doğrulama faaliyetlerini tamamladığımız kalifiye ürünlerimizi görebileceğiniz ve bilgi alabileceğiniz standımıza bekliyoruz. 


Kara, Deniz ve Hava Platformları aktarma sistemleri için geliştirdiğimiz sönümleyici sistemler, eyleyiciler, özel taşıyıcı sistemleri, fırlatma sistemleri gibi başlıklarda özetlediğimiz ürünlerimizi Salon 8, 800C numaralı standımızda sergiliyor olacağız.


Ziyaretçilerimiz, standımızda ürünlerin demo uygulamalarını gözlemleyebilecek, ürünlerin özellikleri ve faydaları hakkında detaylı bilgi edinebilecekler.


Standımızda ana faaliyet kollarımızdan olan bilgisayar destekli yazılım (CAE) yazılımları ve test ölçüm konularında son gelişmeler ve temsiciliğini yaptığımız ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca akredite Test Merkezimizde sunulan hizmetler konusunda ihtiyaçlarınıza özel test taleplerinize yönelik çözümler bulabilirsiniz.