BİAS Haberleri

Bizi Takip Edin!

Adas ve Otonom Araç Test Teknolojileri Konferansı 2023 Sektörde İlgi Uyandırdı

Haberler

Adas ve Otonom Araç Test Teknolojileri Konferansı 2023 Sektörde İlgi Uyandırdı

 

1-2 Haziran tarihlerinde Autodrom İstanbul Pisti’nde, BİAS Mühendislik tarafından gerçekleştirilen ADAS ve Otonom Araç Test Teknolojileri Konferansı, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirerek büyük bir ilgi uyandırdı. Konferans boyunca yapılan sunumlar, saha uygulamaları ve katılımcıların interaktif deneyimleri, otomotiv endüstrisindeki en son teknolojik gelişmelerin paylaşılmasına ve tartışılmasına olanak sağladı.

 

Değerli konuşmacıların sunumlarıyla birlikte, katılımcıların gözlemleyebileceği ve deneyimleyebileceği çeşitli test teknolojileri sergilendi. Etkinlikte BİAS Mühendislik’in Türkiye distribütörlüğünü yaptığı AB Dynamics’in ADAS hedefleri ve taşıyıcı platformları (SPT20), Oxford Technical Solutions Ltd’in INS ölçüm sistemleri, Moshon Data Ltd'in EuroNCAP onaylı balon hedef araç (EVT) ve çekme sistemi (Flex-Moshon Towing System), LSLiDAR’ın Lidar çözümleri, RoboSense LiDAR’ın Ground Truth ve Lidar sistemleri, imc Test & Measurement’ın tekerlek yük ölçer ve direksiyon efor ölçüm sistemi, Sensoric optik ölçüm sistemleri gibi yenilikçi ürünler katılımcıların büyük ilgisini çekti.

 

Katılımcılar etkinlik boyunca, ADAS ve otonom araç test teknolojileri alanında güncel bilgileri yakından takip etme ve otomotiv endüstrisinin geleceği hakkında önemli öngörüler elde etme şansına sahip oldular. Ayrıca, saha uygulamaları sayesinde test teknolojilerini gerçek zamanlı olarak deneyimleme ve sektördeki yenilikleri yakından inceleme imkanına eriştiler.

 

Sektördeki projelerin geliştirilmesi ve ilerlemeye katkı sağlaması açısından büyük bir öneme sahip olan bu etkinlikten konuşmacılar ve katılımcılar; yeni fikirlerin paylaşılacağı, iş birliklerinin güçleneceği ve sektörel yeniliklerin tartışılacağı bir ortamda tekrar bir araya gelmeyi umut ederek ayrıldılar. 

 

BİAS Haberleri

Galerimizi İnceleyin!